Niusy

Zapraszamy do obejrzenia i wysłuchania (nadawanej na żywo) relacji video z pierwszego panelu dyskusyjnego w tematach - PRAWO i EDUKACJA, odbywającego się podczas pierwszej części II Ogólnopolskiego Konwentu pt.: "Współpraca międzysektorowa i innowacje na rzecz bezpieczeństwa drogowego".

Film dostępny jest pod linkiem: www.youtube.com/watch

Pierwsza część Konwentu II Ogólnopolskiego Konwentu pt.: "Współpraca międzysektorowa i innowacje na rzecz bezpieczeństwa drogowego", to konferencja naukowa, na której w panelach dyskusyjnych omawiane są tematy: ZDROWIE, EDUKACJA, PRAWO, INFRASTRUKTURA, INNOWACJE i EKONOMIA. Paneliści to autorzy najciekawszych, innowacyjnych pomysłów, produktów i rozwiązań, przesłanych do Fundacji "Nadzieja" za pośrednictwem formularza on-line.
Relacja video dostępna jest pod linkiem:  www.youtube.com/watch

II Ogólnopolski Konwent pt.: "Współpraca międzysektorowa i innowacje na rzecz bezpieczeństwa drogowego" połączony jest z uroczystą Galą wręczenia statuetek i certyfikatów z tytułem honorowym "Najbezpieczniejsze województwo/powiat/miasto 2019", "Patron Bezpiecznych Dróg 2020", SZLACHETNY URZĄD - A noble Public Institution 2020”, „Szlachetna Firma – Dobroczyńca w Biznesie” i „Złoty Artysta – Dobry Duch Kultury 2020”.
Relacja video z uroczystej Gali dostępna jest pod linkiem: www.youtube.com/watch

Jestemy organizacj poytku publicznego

Fundacja  |  Prezentacje  |  Podopieczni  |  Turnusy  |  Referencje  |  Galeria  |  Jak pomóc  |  Filantropi  |  Niusy  |  Linki  |  Konwent  |  Prawo